Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål Bokmål
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Digital ressurs

12 md. abonnement

Heftet

Digital ressurs i salg
179,-

Økonomi og administrasjon, d-bok
Salg, service og sikkerhet

Denne boka dekker læreplanmålene i økonomi og administrasjon, ett av de tre felles programfagene på Vg2 i programområdet salg, service og sikkerhet i utdanningsprogrammet for service og samferdsel. I denne tredje reviderte utgaven av Økonomi og administrasjon er økonomidelen oppdatert med faktiske opplysninger, og rekkefølgen på kapitlene er tilpasset bruk av ungdomsbedrift som metode. Administrasjonsdelen av boka er faglig oppdatert, og flere og mer varierte oppgaver er kommet med. I tillegg er boka frisket opp med ny layout og flere bilder som vi håper skal gi lyst til å ta fatt på stoffet.
Alle de tre lærebøkene for service og samferdsel Vg2, salg, service og sikkerhet er kommet i reviderte utgaver. Til lærebøkene hører det en elektronisk lærerressurs, ssslaerer.portfolio.no. Denne består av løsningsforslag til alle oppgavene i bøkene, samt noe ekstramateriale. Lærerressursen kan bestilles ved å sende en mail til digital.support@fagbokforlaget.no.

Salg, service og sikkerhet. Økonomi og administrasjon, d-bok kombinerer det beste fra den tradisjonelle læreboka med mulighetene som ligger i teknologien. Bøkene er tilpasset bruk på smarte tavler, nettbrett og PC og gir helt nye muligheter for elev og lærer.

Salg, service og sikkerhet. Økonomi og administrasjon, d-bok har følgende funksjonalitet:
Markering uthev ønsket tekst
Bokmerke merk sider du vil finne raskt
Notatfunksjon lag egne notater og samle dem et sted
Klikkbar innholdsfortegnelse og søkefunksjon

Forfattere:
ISBN:
9788211022509
Utgitt:
Utgave:
3
Sider:
285
Verk:
Service og samferdsel
Trinn:
VG2
Økonomi og administrasjon, d-bok