Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Digital ressurs

12 md. abonnement

Heftet

Digital ressurs i salg
215,-

Bilskade, lakk og karosseri, d-bok

Den boka du nå holder i hånden, tar for seg grunnleggende tema i bilskadefaget, billakkererfaget og chassispåbyggerfaget. Her kan du lese om hvordan vi reparerer ulike skader på karosseriet, om lakkering, elektronikk i biler, dokumentasjon og kvalitet og om prosjekt til fordypning i bedrift og mye annet. Boka er skrevet for elever i faget bilskade, lakk og karosseri Vg2. Sammen med en nettressurs dekker den en fellesnevner i de tre fagområdene som fører mot to års lærekontrakt i bedrift.

Nettressursen inneholder et stort utvalg av oppgaver, lenkesamlinger og en del tilleggsstoff. Det er svært nyttig å bruke nettressursen sammen med boka. Adressen til nettressursen er www.fagbokforlaget.no/bilskade.

Forfatter Henning Aarnes er utdannet i tekniske og hydrauliske fag, pedagogikk og ledelse og samtaleteknikk. Han har i en årrekke arbeidet med bilskader og billakkering, og som bilmekaniker på lette og tunge kjøretøy. Han har erfaring fra læreplanarbeid og fra arbeid i ulike fagnemnder og har i flere år vært ansatt ved opplæringskontor i bilfag. Han har også blant annet hatt ansvar uttaking til nasjonale mesterskap og Word Skills i billakkering og har vært nasjonal ekspert i billakkeringsfaget knyttet til World Skills Norway. Han arbeider nå som lærer ved Lister videregående skole, avdeling Lyngdal.

Bilskade, lakk og karosseri bm, d-bok er en digital utgave av papirboken. Med d-boken åpner det seg nye muligheter og er tilpasset bruk på PC, Mac og nettbrett.

Bilskade, lakk og karosseri BM, d-bok har følgende funksjonalitet:
- Utheving og notater
- Slå opp i ordbøker, søkemotorer og leksikon på nett
- Lagre og skrive ut uthevinger og notater
- Favorittmerke sider
- Søke etter ord eller fraser

Forfattere:
ISBN:
9788211020314
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
370
Trinn:
VG2
Bilskade, lakk og karosseri, d-bok