Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

Innbundet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
295,-

Inn i livet 4 elevbok BM
Religion, livssyn og etikk for barnetrinnet

Inn i livet er et læreverk for RLE-faget 1-7 trinn. RLE-fageter stort og omfattende, men Inn i livet gir faget struktur og oversikt. Ved å gå frå det nære til det fjerne vil elevene møte kunnskapsstoffet med deres egen hverdag som utgangspunkt. Gjennom tekster og oppgaver gir vi elevene et tematisk og sammenlignende perspektiv på religioner, livssyn og etikk. Inn i livet er utarbeidet etter læreplanen fra 2008.

Inn i livet 4 Elevbok er organisert etter ulike temaer der alle religioner og livssyn blir presentert på en likeverdig måte.

Hovedtema i Inn i livet 4 Elevbok er personer. Her blir viktige personer fra filosofi, livssyn og religioner presentert. Fra filosofien møter elevene Sokrates. Fra religionene får elevene først og fremst møte Jesus, Muhammed, Buddha, Krishna og Moses gjennom fortellinger og bakgrunnstekster.

Inn i livet 4 Elevbok aktiviserer elevene gjennom et godt utvalg oppgaver tilpasset ulike nivåer. De ulike oppgavetypene er markert med ikoner som tydelig viser elevene hva slags arbeid som er ventet av dem.

Inn i livet 4 Elevbok er rikt illustrert med varierte og engasjerende oppgaver som gir elevene anledning til å benytte ulike læringsstiler for å tilegne seg stoffet.

Inn i livet 4 Elevbok er en flerårsbok.

Forfattere:
(Illustratør)
(Illustratør)
ISBN:
9788252177961
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Inn i livet
Trinn:
4
Inn i livet 4 elevbok BM