Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål Nynorsk
Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
389,-

Kosthald og livsstil
Restaurant- og matfag vg1

Denne boka er ein del av eit større læreverk for utdanningsprogrammet restaurant- og matfag Vg1, skriven i samsvar med læreplanen og intensjonane i Kunnskapsløftet. Boka tek for seg sider ved kosthaldet vårt som er viktige å kjenne til for alle som arbeider med mat. Ho fortel også om ernæring og kosthald hjå spesielle grupper og tek for seg tradisjonsmat, både frå Noreg og frå mange andre land.

Gunn Elin Hodne er utdanna næringsmiddelteknolog og har tileggsutdanning i anatomi og fysiologi. Ho har vore trainee i Tine og har hatt ulike stillingar i Gilde, mellom anna avdelingsleiar for salteri og hermetikk. Ho har også arbeidd ved Norconserv, og er no tilsett ved Gastronomisk Institutt AS.


Læremiddelverket i restaurant- og matfag Vg1 er utvikla i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia.

Forfattere:
(red.)
ISBN:
9788245005219
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
154
Verk:
Restaurant og matfag
Kosthald og livsstil