Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Markedsføringsledelse, d-bok
Språk
Bokmål
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Heftet

Digital ressurs i salg
719,-

Markedsføringsledelse, d-bok

Markedsføringsledelse presenterer grunnprinsippene i faget markedsføringsledelse med vekt på utvikling av en overordnet markedsplan (forretningsplan). Boken gir en grundig beskrivelse av hvilke analyser og vurderinger som ligger bak en god markedsstrategi, samt en beskrivelse av hva en god markedsplan bør inneholde.

Markedsføring er både et ledelsesfag og et økonomifag. Boken viser hvordan en bedrift kan skape vekst og synergier gjennom å utvikle og utnytte kundeporteføljen, produktporteføljen og merkevaren. Sentralt i faget er segmentering og posisjonering for å utnytte markedets vekstpotensial maksimalt.

Denne utgaven av boken er betydelig revidert og oppdatert. Det er skrevet et helt nytt kapittel om markedskommunikasjon. Store deler av boken er omstrukturert. I tillegg er den tilhørende regnearkmodellen vesentlig forbedret. 

Boken passer svært godt som grunnbok i faget markedsføringsledelse på bachelornivå og som veileder for ledere med forretningsansvar. 

På bokens nettsider tilbys en rekke nyttige verktøy for læring og praktisk anvendelse av fagstoffet som presenteres i boken.

Fred Selnes er professor i markedsføring ved Handelshøyskolen BI
Even J. Lanseng er førsteamanuensis i markedsføring ved Handelshøyskolen BI
Forfattere:
ISBN:
9788245038415
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
450
Markedsføringsledelse, d-bok