Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Personlig økonomi   juss
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
799,-

Personlig økonomi juss

Personlig økonomi juss har et bredt nedslagsfelt og passer svært godt for studenter, finansielle og økonomiske rådgivere, særlig i finanssektoren, men også i NAV og hos andre aktører. Sist, men ikke minst, er boken et særdeles nyttig og brukervennlig hjelpemiddel og oppslagsverk for folk flest. På en lettfattelig måte gir den oversikt over og innsikt i sentrale emner som griper inn i alle menneskers liv på ulike tidspunkt:

· Familieøkonomi (vergemål, ekte-/samboerskap, arv)
· Pensjon og trygd
· Skatt på inntekter og formue
· Bolig, kredittvurdering og lån
· Problemøkonomi og gjeldsproblemer
· Finansielle rådgiveres plikter og ansvar

Det er lagt opp til at denne boken og Trond Døskelands bok Personlig finans skal komplettere hverandre innenfor det som omfattes av fagområdet «personlig økonomi». Men de skal også kunne leses uavhengig av hverandre. Det anbefales imidlertid å lese begge bøkene for å få en god oversikt over hele fagområdet.

Dag Jørgen Hveem er høyskolelektor på Handelshøyskolen BI, advokat og bachelor i bank og finans. Han har gjennom mange år vært fagansvarlig og undervist i bl.a. Privatøkonomi med jus på BI og har bankers rådgivningsansvar som forskningsområde. Hveem er styremedlem i Finansnæringens autorisasjonsordninger og hyppig brukt som ekspert i media.

Forfattere:
ISBN:
9788245015096
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
584
Verk:
Personlig økonomi
Personlig økonomi juss