Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
kommer Puls Yrkesliv i ambulansefag, d-bok
Språk
Bokmål
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Heftet

295,-
Forventes utgitt 19.03.2024

Vi åpner for forhåndskjøp 180 dager før planlagt utgivelsesdato.

Puls Yrkesliv i ambulansefag, d-bok
vg2-vg3 ambulansefag

D-bok, Fagbokforlagets digitale utgave av den trykte boka, har markering av tekst, egne notater og en integrert ordbok oversatt til over 20 ulike språk.

Puls Yrkesliv i ambulansefag lærer elevene å ivareta egen og andres sikkerhet under ulike ambulanseoppdrag. De får god kjennskap til nasjonale operative prosedyrer, dokumentasjon og kvalitetsutvikling, og de lærer å arbeide i samsvar med retningslinjer og prosedyrer for samvirke, lover og regelverk. Boka gir kompetanse i operativ ledelse på et skadested, og situasjoner med pågående livstruende vold og masseskadesituasjoner blir også omhandlet.

Denne læreboka er en del av et komplett læreverk som dekker den nye læreplanen for vg2 og vg3 ambulansefag. Serien består av en tverrfaglig nettressurs og til sammen fire lærebøker som følger programfagene:
  • Ambulansemedisin 1
  • Ambulansemedisin 2
  • Yrkesliv i ambulansefag
  • Kommunikasjon og samhandling
I lærebøkene møter elevene lettleste og oversiktlige verk hvor begrepsinnlæring står sentralt. Bøkene har ordforklaringer i margen, oppsummeringer og et bredt utvalg av oppgaver som stimulerer til dybdelæring. Illustrerte caser med faste karakterer følger elevene gjennom verket og gjør fagstoffet både aktuelt og praksisnært.

Forfattere:
ISBN:
9788211045522
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
400
Verk:
Puls vg2/3 ambulansefag
Trinn:
VG2, VG3
Puls Yrkesliv i ambulansefag, d-bok