Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål Nynorsk
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Heftet

Digital ressurs i salg
199,-

Råstoff og produksjon, d-bok
Restaurant- og matfag vg1

Den boken du nå holder i hånden, er en del av et større læreverk for utdanningsprogrammet restaurant- og matfag Vg1, skrevet i samsvar med læreplanen og intensjonene i Kunnskapsløftet. Boken tar for seg tema som er viktige for alle som skal arbeide med mat, for eksempel hygiene, maskiner, utstyr og de råstoffene vi bruker når vi lager mat. Boken beskriver forskjellige drikkevarer, og vi lærer å vurdere kvalitet og kostnader i matproduksjonen. Den forteller også litt om de mange bransjene i restaurant- og matfagene.Britt Elisabeth Olsen er hovedforfatter og redaktør for boken. Hun er utdannet kokk og har bred arbeidserfaring fra en rekke restauranter og hoteller i inn- og utland. Hun arbeider nå som produktutvikler og faglig konsulent ved Gastronomisk Institutt AS.Læremiddelverket i restaurant- og matfag Vg1 er utvikla i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia.
Forfattere:
(red.)
ISBN:
9788211043450
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
403
Trinn:
VG1
Råstoff og produksjon, d-bok