Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål Nynorsk
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Heftet

Digital ressurs i salg
219,-

Trygg mat, bransje og arbeidsliv, d-bok
Programfag på vg2 restaurant og matfag

Trygg mat, bransje og arbeidsliv retter seg mot elever som går vg1 restaurant og matfag, eller ett av de tre programområdene på vg2: baker og konditor, matproduksjon eller kokk- og servitørfag, og den dekker alle kompetansemål som omhandler trygg mat, bransje og arbeidsliv i disse læreplanene. Boka er delt i to deler, én om trygg mat og én om bransje og arbeidsliv. Den tar for seg teorien elevene skal lære i løpet av de to årene på skolen. 

Stoffet er skrevet i et enkelt språk med mange relevante eksempler hentet fra de ulike yrkene vg2-områdene springer ut i. Fagstoffet er rikt illustrert med figurer og fotografier. Både teoretiske og praktiske oppgaver er samlet til sist i kapitlene. Fagbegreper er definert i margen, og hvert kapittel starter med en kort oppsummering av det viktigste innholdet i kapitlet. 

Trygg mat, bransje og arbeidsliv kan brukes sammen med andre læremidler fra Fagbokforlaget: 
  • vg1 restaurant og matfag (heldigitalt læremiddel)
  • vg2 baker- og konditor nettressurs
  • vg2/3 Bakerboka
  • vg2/3 Konditorboka
Forfattere:
ISBN:
9788211046017
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
276
Verk:
Baker og konditor
Trinn:
VG1, VG2, VG3
Trygg mat, bransje og arbeidsliv, d-bok