Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
469,-

Arrangementsledelse

Hvordan skape et best mulig arrangement?

I denne boka tar vi for oss denne problemstillingen fra en rekke innfallsvinkler. Målet er å øke innsikten hos alle som er opptatt av arrangementer. Som leser blir du med i hele arrangementssyklusen, fra initiativ og planlegging til gjennomføring og evaluering: Hvordan sette opp en best mulig prosjektorganisasjon? Hvordan lede og styre i ulike faser? Hvordan skaffe og ta vare på de frivillige? Hvilke sponsorer skal vi gå for – og hvordan skal vi sammen aktivere avtalene? 
Du får en rekke slike praktiske og teoretiske perspektiver på arrangementsledelse. Boka egner seg både for ferske og erfarne arrangører, men også studenter, kursdeltakere, fagfolk og forskere. 

Denne nye utgaven er betydelig revidert. Kapitlet om arrangement som en prosjektorganisasjon er nytt. I mediekapitlet behandler forfatteren de sosiale mediene enda grundigere. Stoffet om sponsorarbeid og aktivering er utvidet og oppdatert, mens et nytt kapittel om bærekraft inngår. Alle som arbeider med idrettsarrangementer, må dessuten ta inn over seg at samfunnet er endret siden 2014-utgaven. Dette er det tatt høyde for i ny utgave. 
For å belyse de ulike temaene brukes eksempler fra mange arrangementer. Du får spesielt innblikk i disse: Norseman Xtreme Triathlon, Bislett Games, Ridderrennet, Norway Cup, Ungdoms-OL, Elverum Håndballs kamper, Bergen City Marathon og Arctic Race of Norway. Vi trekker også fram andre arrangementer.

Dag Vidar Hanstad (f. 1962) er professor i sport management ved Norges idrettshøgskole. I et bredt forskningsfelt inngår en rekke publikasjoner under temaet arrangementer. Av hans tidligere bøker finner vi blant annet Idrett og bærekraft (2021, red.), Organisasjon og lederskap i idretten (2019), Kunnskap i bevegelse. Norges idrettshøgskole 50 år (2018), Ungdoms-OL på Lillehammer 2016. Barneskirenn eller olympisk innovasjon? (2017, red.), Mosjonsløp i friidrett (2015) og The Youth Olympic Games. Context, Management and Impacts (2014, red.).

Forfattere:
ISBN:
9788245044133
Utgitt:
Utgave:
2
Sider:
210
Arrangementsledelse