Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff

Om oss

Fagbokforlaget

Arno Vigmostad og Arnstein Bjørke startet Fagbokforlaget i 1992, mens de fortsatt var studenter, og de første utgivelsene ble publisert med studielånet som innsats. I begynnelsen var fokuset eksamenshefter for videregående skole. Siden den gang har Fagbokforlaget vokst til å bli et av landets største forlag. Selv om veksten er høy, har fokuset alltid vært det samme: Den gode fagboken, det gode læremiddelet og forfatteren i fokus.

Fagbokforlaget utgir bøker og digitale læremidler for hele utdanningsløpet, fra barnehage til høyere utdanning og profesjon, samt norsk for minoritetsspråklige. Forlaget utgir også en rekke offentlige publikasjoner og andre oppdragsutgivelser.

Med ca. 150 medarbeidere, kontorer i Bergen, Oslo, Sopot og Trondheim omsatte forlaget i 2015 for over 200 millioner kroner.

Fagbokforlaget, en del av Forlagshuset Vigmostad & Bjørke

Forlagshuset Vigmostad & Bjørke er Norges fjerde største forlagshus. Konsernet består av forlagene Vigmostad & Bjørke, Fagbokforlaget, Bladkompaniet, Pedlex og Cantando Musikkforlag.

Våre bokhandlere er samlet i selskapet VB Bok, som består av Haugenbok.no, ebok.no, Akademika og VB Import.

Forlagshuset har hovedkontor i Bergen og avdelingskontorer i Oslo, Volda, Trondheim, Stavanger, Gdansk og Dehli, og over 30 bokhandlere rundt om i Norges land. Forlagshuset har sentrallager både i Bergen og Oslo. 

Våre kontorer

Bergen
Fagbokforlaget
Kanalveien 51
5068 Bergen

Oslo
Fagbokforlaget
St. Olavsgt. 12
0165 Oslo

Trondheim
Fagbokforlaget
Abels gate 5
7030 Trondheim

Sopot
VB Polska
Ul. 3 Maja 54
81-850 Sopot
Poland