Kjære bokhandlere i Norges land!

Bokhandlerne er Fagbokforlagets prioriterte salgskanal. Vi gjør alt vi kan for at dere til enhver tid skal få bøkene dere ønsker, så raskt som mulig. Sannsynligvis distribuerer vi bøker raskere enn noen annen bokdistributør i Norge, og det er vi stolte av.

Salgs- og markedsavdelingen

Send en mail eller ta en telefon, så hjelper vi deg så fort vi bare kan! Ingen henvendelser er for store og ingen er for små. Vi lover at vi skal gjøre så godt vi kan, raskt og effektivt, slik at du får glade og fornøyde kunder: Ansatte i salg- og markedsavdelingen.

     

Nyheter

For at du til enhver tid skal være oppdatert på utgivelser fra oss, anbefaler vi at du melder deg på våre nyhetsbrev: Påmelding til nyhetsbrev.  
Vi anbefaler også at du følger oss på TwitterFacebookLinkedIn. Her legger vi ut store og små saker som omhandler forlaget og bokbransjen for øvrig.

Distribusjon

Bestillingsfristen for levering er tirsdag, onsdag og fredag kl 07.00.

Dette vil normalt gi levering mandag, onsdag og torsdag.

Pensum

Vi jobber hver dag for at flere studenter skal benytte våre bøker. Dersom dere får henvendelser fra en fagansvarlig eller en lærer som ønsker å vurdere våre bøker for pensum, setter vi stor pris på om dere sender de vår vei. Send en henvendelse til en av våre ansatte i salgs- og markedsavdelingen.

Bokomslag

Trenger du bokomslag til bruk i kampanjer eller andre aktiviteter? Ta kontakt med en av våre ansatte i salgs- og markedsavdelingen.

Markedsmateriell

Trenger du markedsmateriell i en eller annen form? Ikke nøl med å ta kontakt.

Kampanjer og aktiviteter

Dersom dere planlegger kampanjer eller andre aktiviteter, er vi helt sikre på at vi har bøker og forfattere som kan passe inn. Ta gjerne kontakt med noen i vår salgs- og markedsavdeling, så finner vi sammen ut hva som passer best.