Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
nyhet Betongarbeid, Brettbok
Språk
Flerspråklig
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Ikke i ordinært salg
249,-

Betongarbeid, Brettbok
vg2-vg3 betongarbeid

Betongarbeid er skrevet for elever i videregående skole, lærlinger og praksiskandidater. Den er oppdatert etter ny læreplan for vg3 betongfaget/opplæring i bedrift fra 2022.

Her får du en inngående beskrivelse av både det praktiske og det teoretiske som kreves av en betongfagarbeider. Med denne læreboka sikres du en god sammenheng mellom opplæring i skole og bedrift. Dette er den første komplette læreboka om betongfaget etter at de fire tidligere lærefaga ble slått sammen: betong- og grunnarbeid, forskaling, armering og betongindustri.

Målgruppen er elever innenfor yrkesfaglig fordypning på vg1 bygg- og anleggsteknikk, elever på vg2 betong og mur innenfor programfagene og yrkesfaglig fordypning og lærlinger i betongfaget. I tillegg er boka et oppslagsverk for erfarne betongfagarbeidere, og aktuell støttelitteratur for ingeniørstudenter. Boka har to deler:

  • Material- og produktlære 
  • Utførelse på byggeplass 

Læreverket består av en lærebok og en nettressurs. Til sammen utgjør disse et samlet læremiddel som sikrer at opplæringen kan varieres både i klasserom, verksteder, lærebedrifter og ved selvstudier.
Forfattere:
ISBN:
9788211049209
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
580
Betongarbeid, Brettbok