Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
kommer Betongarbeid
Språk
Bokmål Nynorsk
Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
989,-
Forventes utgitt 24.10.2023

Vi åpner for forhåndskjøp 180 dager før planlagt utgivelsesdato.

Betongarbeid
vg2-vg3 betongfag

Betongboka er skrevet for elever i videregående skole, lærlinger og praksiskandidater. Den er oppdatert mht. fagutvikling og tar utgangspunkt i kompetansemålene i ny læreplan for vg3 betongfaget/opplæring i bedrift.

Her får du en inngående beskrivelse av både det praktiske og det teoretiske som kreves av en betongfagarbeider. Med denne læreboka sikres du en god sammenheng mellom opplæring i skole og bedrift. Dette er den første komplette læreboka om betongfaget etter at de fire tidligere lærefaga ble slått sammen: betong- og grunnarbeid, forskaling, armering og betongindustri.

Målgruppen er elever innenfor yrkesfaglig fordypning på vg1 bygg- og anleggsteknikk, elever på vg2 betong og mur innenfor programfagene og yrkesfaglig fordypning og lærlinger i betongfaget. I tillegg er boka et oppslagsverk for erfarne betongfagarbeidere, og aktuell støttelitteratur for ingeniørstudenter. Boka har to deler:
  • Material- og produktlære 
  • Utførelse på byggeplass 
Læreverket består av en lærebok og en nettressurs. Til sammen utgjør disse et samlet læremiddel som sikrer at opplæringen kan varieres både i klasserom, verksteder, lærebedrifter og ved selvstudier.

Forfattere:
(Illustratør)
ISBN:
9788211037848
Utgitt:
Utgave:
2
Sider:
500
Verk:
Betong
Trinn:
VG2, VG3
Betongarbeid