Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Flerspråklig
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
499,-

Butikkslakterfaget
Restaurant- og matfag vg3

Denne boka er en lærebok for butikkslakterfaget, restaurant- og matfag Vg3, i yrkesfaglig utdanningsprogram.
Kunnskapen som trengs for å kunne tilberede og presentere kjøtt og kjøttprodukter, sjømat, frukt og grønt, bakeprodukter, ost og melkeprodukter, står sentralt i boka. Boka fokuserer på samspillet mellom butikkslakteren og kunden og hvordan vi kan sikre profesjonell service og kundebehandling. Vi kan også lese om eksponering og vareplassering for å skape et salgbart miljø i butikken, og vi finner stoff om verktøy og redskaper, kalkulasjon, prissetting og emballasje.

Komponenter:
- Lærebok
- Nettressurs

Jan Idsøe har bakgrunn både som butikkslakter, pølsemaker og kjøttskjærer og har lang og bred arbeidserfaring i kjøttbransjen. Han har i en årrekke vært faglærer i kjøttfag ved Godalen videregående skole.

Forfattere:
ISBN:
9788245010299
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
289
Butikkslakterfaget