Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

E-bok

Heftet

E-bok i salg / nedlastbar / les info først
330,-

Deltakelse, e-bok
- et helsefremmende perspektiv

Boka løfter fram sentrale aspekter ved deltakelse i helse- og velferdstjenester relatert til helsefremming, samhandling, innovasjon, teknologi og ledelse. Hvordan endrer roller og relasjoner seg når ulike aktører og tjenester en involvert?

Forfatterne presenterer forskning som belyser og reflekterer over hvordan helse- og velferdstjenester legger til rette for deltakelse for den enkelte pasient, bruker og borger, betydning av andre aktører, og hvordan deltakelse kan bidra til framtidens helse- og velferdstjenester.

Marianne Storm, professor i helsevitenskap, og  Elisabeth Willumsen, professor emerita, Dr.PH, ved Universitetet i Stavanger har som fagredaktører samlet bidrag fra forskere fra Universitetet i Stavanger (avd. for Folkehelse, avd. for Kvalitet og Helseteknologi, avd. for Omsorg og Etikk og Handelshøyskolen) med samarbeidspartnere fra Høgskolen i Molde, Universitetet i Sør-øst Norge, Norges Arktiske Universitet, Høgskolen på Vestlandet, NORCE og Universitet i Aalborg. Flere av forfattere har også tilknytning til Stavanger og Sandnes kommune, og noen er tilknyttet Helseinnovasjonssenteret i Kristiansund.
Forfattere:
(red.)
(red.)
ISBN:
9788245046175
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
291
Deltakelse, e-bok