Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Echo nettressurs elev
Språk
Engelsk
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Digital ressurs i salg
0,-

Echo nettressurs elev
Engelsk for ungdomstrinnet

Echo er et nytt og banebrytende læreverk for engelsk ungdomstrinn. Echo ser med friske øyne på den engelskspråklige virkeligheten slik den utspiller seg verden over. Tekstutvalget er ryggraden i alle læringsaktivitetene i Echo-universet. Læringsaktivitetene og tekstutvalget er ordnet etter fire hovedtemaer: Identity, English Around the World, Citizenship og Indigenous Peoples. Tekstsamlingen inneholder fiksjon med oppgaver knyttet til hver tittel, sakprosa presenteres på nettressursen, alt i følge med varierte mulitimediale læringsaktiviteter.


Echo setter flerspråklighet høyt og viser vei til god vurderingspraksis.


Echo-universet bygger på fersk forskning særlig med tanke på vurderingspraksis og flerspråklighet som ressurs i engelskundervisningen. En av Echos hovedforfattere, professor Tony Burner, deler sine forskningsfunn om vurdering, og Burner viser også vei til beste vurderingspraksis og løfter frem de viktigste endringene i fagfornyelsen.


Det pedagogiske rammeverket settes i sammenheng med elevenes hverdag og oppfordrer til deltakelse i egen språklæring. I Echo er det enkelt å tilpasse læringsaktiviteter og tekstutvalg med tanke på differensiering og tverrfaglig samarbeid.


Nettressursen inneholder:

  • Echo Texts in English, d-bok med innlest lyd (autentisk lyd med tydelig uttale)
  • Write On! skriveverktøy som ble Belma-prisvinner for 2019
  • Speak Up! muntlige øvelser med mulighet for opptak av lyd og bilde
  • Bibliotek med tilgang til sakprosa og skjønnlitteratur
  • Oppgaveressurs med varierte oppgaverForfattere:
ISBN:
9788211034304
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Echo
Trinn:
8, 9, 10
Echo nettressurs elev