Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Eksamenshefte i matematikk 1T
Språk
Bokmål
Format

Heftet

På lager - sendes nå
229,-

Eksamenshefte i matematikk 1T

Eksamensheftene i denne serien hjelper elever og privatister med de viktige eksamensforberedelsene. Heftene inneholder de siste og mest aktuelle eksamensoppgavene. Oppgavene har fullstendige løsningsforslag med kommentarer, figurer og tegninger.

Forfatterne forteller om eksamensformen og om utformingen av eksamensoppgavene, tar opp sentrale temaer som er aktuelle til eksamen, og gir deg gode råd og tips. Heftene kan også være fine å bruke som repetisjon før heldagsprøver.

Dette heftet inneholder eksamensoppgavene som ble gitt høsten 2015, våren 2016 og høsten 2016 i faget Matematikk 1T. Alle oppgavene har fullstendige løsningsforslag. I tillegg inneholder heftet et kapittel med råd og vink til eksamen og en oversikt over de formlene som forutsettes kjent ved del 1 av eksamen i Matematikk 1T.

Åke Jünge er lektor med utdanning i matematikk, geografi og historie fra universitetene i Oslo og Trondheim. Han har undervist i ungdomsskole, videregående skole og høgskole i over 40 år og vært sensor i matematikk i mer enn 30 år. Han har også vært nettverksleder i matematikk i sitt fylke.

Forfattere:
ISBN:
9788211025968
Utgitt:
Utgave:
2
Sider:
118
Trinn:
VG1
Eksamenshefte i matematikk 1T