Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Engelsk
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Digital ressurs i salg
49,-
inkl. mva

Going Places Nettressurs
Engelsk for ungdomstrinnet

Going places er en nettressurs som har alt en engelsklærer kan ønske seg! Her finner du mengder med digitalt læringsmateriell som gjør undervisningen spennende og variert. Going places passer til elever på ungdomstrinnet.

Going places består av tre moduler:
English around the world presenterer 11 engelskspråklige land med differensierte karttekster. Tekstene er beriket med bildekaruseller, innlest tekst og differensierte interaktive oppgaver. For hvert land er det 5-9 sekvenser som omhandler temaer som for eksempel geografi, regionale aksenter, matretter og historie. Sekvensene er beriket med bilder, innlest tekst og interaktive oppgaver. Noen land presenteres også med lydintervjuer og lydfilmer.

Mini movies består av 47 filmer med engelskspråklige representanter fra Norwich i England, Dubuque og Decorah i USA. Filmene varer mellom 1-5 minutter og er delt inn i tematiske kategorier. Det er utviklet tilrettelagte oppgaver til hver film.

Picture this er en bildebank med muntlige og skriftlige oppgaver. Oppgaveformuleringene er åpne slik at elevene får anledning til å arbeide med oppgavene uavhengig av hvilket nivå de befinner seg på. Bildene og oppgavene er delt inn i tematiske kategorier.

Forfattere:
ISBN:
9788211020024
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Going Places
Trinn:
8, 9, 10
Going Places Nettressurs