Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

Pakke

På lager - sendes nå
679,-

Hele meg
Om kropp og grenser i barnehagen

Snakk om kropp og seksualitet i barnehagen! Materiellet skal lære barna å forstå mer om egen kropp og grenser, og hjelpe de voksne med å etablere en kultur for å snakke om kropp og seksualitet i barnehagen.

Pakken består av to deler og selges samlet:

Bok for barn:
Dette er et samlingsmateriell til bruk i barnehagen og for de yngste barna på barneskolen som handler om hele kroppen og hele mennesket. Barneboka har en fortelling til hvert kapittel, der vi følger barna Kim og Iben. Temaene i boka er hud og celler, muskler og skjelett, hjerte, lunger og blodomløp, hjerne og nerversystemet, fordøyelsen, sansene våre, føleler og identitet.

I boka finner du også et kapittel om hvordan kroppen blir til, som handler om seksualitet. Her løftes de fine sidene ved seksualitet frem og setter lys på det som handler om nærhet, kjærlighet, identitet og selvfølelse. Du finner også et kapittel om grensesetting, gode og vonde hemmeligheter og gode og vonde berøringer.
  
Hvert tema har illustrasjoner, fakta om kroppen, tips til aktiviteter og spørsmål man kan reflektere rundt sammen med barna. Til hvert tema hører det også med en historie om barna Kim og Iben.

Veileder for barnehagepersonalet:
Veilederen skal være til hjelp i arbeidet med å etablere en kultur for å snakke om kropp og seksualitet i barnehagen og på skolen.  
Forfattere:
(Illustratør)
ISBN:
9788283722383
Utgitt:
Utgave:
1
Hele meg