Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Kjemia 1
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
629,-

Kjemia 1
Eksamensrelevante oppgaver i kjemi 1

Dette heftet inneholder nesten 1000 eksamensrelevante oppgaver, fordelt på alle temaene i Kjemi 1. Oppgavene er delt i flervalgsoppgaver og langsvarsoppgaver. Flervalgsoppgavene har bare ett riktig svaralternativ. Langsvarsoppgavene inneholder en del faktaspørsmål som krever mer utfyllende svar. Oppgavene varierer i vanskelighetsgrad, og heftet inneholder fasit til hver eneste oppgave.

Heftet er et godt hjelpemiddel ved eksamensforberedelsene.
Her kan du se utdrag fra heftet som bla-i-bok: http://issuu.com/fagbokforlaget/docs/kjemia_1_utdrag?e=10085375/54831749

Kjemia er en undervisningsbedrift i Oslo, som tilbyr én-til-én-undervisning i realfagene kjemi, biologi og naturfag, med fokus på skriftlig og muntlig eksamen. 
www.kjemia.no

Carl-Joachim Isachsen har bachelorgrad i molekylærbiologi og biologisk kjemi og mastergrad i fysiologi fra Universitetet i Oslo. Han jobber til daglig ved Akademiet videregående skole i Oslo, har seks års undervisningserfaring og bred kompetanse innen muntlig eksaminasjon.

Håvard Ryan har bachelorgrad i molekylærbiologi og biologisk kjemi og mastergrad i toksikologi fra Universitetet i Oslo og Folkehelseinstituttet. Han jobber til daglig ved Heltberg videregående skole i Oslo, har ti års undervisningserfaring og bred kompetanse innen muntlig og skriftlig eksaminasjon

Forfattere:
ISBN:
9788211026651
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
223
Trinn:
VG2
Kjemia 1