Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
599,-

Lov- og regelsamling i arbeidsrett 2023-2025

Utgangspunktet for løsningen av arbeidsrettslige spørsmål finnes i lov, tariffavtaler og arbeidsavtaler. I denne samlingen finner du sentrale arbeidsrettslige lover og forskrifter, i tillegg til grunnleggende internasjonale kilder.

Lov- og regelsamlingen har fem hoveddeler:  
1. Lovgivning
2. Forskrifter
3. EU-/EØS-arbeidsrett
4. Internasjonal arbeidsrett
5. Hovedavtaler

Utvalget av regelverk er gjort med sikte på å bidra til tilegnelsen av faget arbeidsrett.
Boken er derfor et uunnværlig hjelpemiddel for alle som studerer arbeidsrettslige fag ved universitet eller høyskole. Den vil også være et praktisk verktøy for enhver som behandler eller skal sette seg inn i arbeidsrettslige spørsmål. 

Bokens redaktører, Kjell Ove Ernes og Tron Løkken Sundet, har bred erfaring fra undervisning i arbeidsrett ved universitet og høyskoler. 

Kjell Ove Ernes har mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo. Han er dosent i juss og ledelse ved Høyskolen Kristiania. Ernes praktiserer også som advokat og har erfaring med undervisning i kontraktsrett fra Universitetet i Tromsø.

Tron Løkken Sundet er cand.jur. fra Universitetet i Bergen og Arbeidsrettens leder. Han underviser i individuell og kollektiv arbeidsrett blant annet ved Høyskolen Kristiania og Universitetet i Tromsø.
Forfattere:
ISBN:
9788245047035
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
576
Lov- og regelsamling i arbeidsrett 2023-2025