Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Menneskesinnet 2
Språk
Flerspråklig
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Digital ressurs i salg
205,-

Menneskesinnet 2
Psykologi Vg3 studieforberedende

MENNESKESINNET 2 er et læreverk for programfaget psykologi 2 på studieforberedende vg3.

MENNESKESINNET 2 er oppdatert på psykologisk forskning. Når du har lest hele boken, er du godt forberedt på å studere psykologifaget videre på universitet eller høgskole. Men boken er også lagt til rette for deg som bare vil ha en innføring i hva psykologi er.

Begynn med å lese ingressene i begynnelsen av hvert kapittel, se på bildene og lese bildetekstene. Da får du en rask innføring i de enkelte kapitlene. Du kan også lese gjennom ingresser og bildetekster når du senere vil repetere lærestoffet.

Bakerst i hvert kapittel finner du spørsmål som hjelper deg med å bli bedre kjent med kapittelet. Du finner svar på alle spørsmålene i boken. Legg merke til at alle viktige begreper er uthevet i teksten. Hvis du trenger hjelp til å finne et ord eller et navn, kan du slå opp helt bakerst i boken. Der står det en alfabetisk liste over ord og navn og hvilke sider de er omtalt på.

Verket er utviklet til fagfornyelsen, i tråd med den nye læreplanen fra 2021. Du som er lærer, kan finne en oversikt etter kapittel 10 som viser hvilke kapitler som dekker hvilke læreplanmål.
Forfattere:
ISBN:
9788211045669
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
196
Trinn:
VG2
Menneskesinnet 2