Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Neon 9
Forfattere:
ISBN:
9788252167597
Utgitt:
Utgave:
1
Trinn:
9
Neon 9

Neon 9
Tekstsamling : norsk for ungdomstrinnet

Neon er et læreverk i norsk for 8.-10. trinn. Verket tar vare på den litterære tradisjonen, men legger også stor vekt på moderne litteratur og sammensatte tekster. Tekstutvalget er friskt og designen moderne og inspirerende. Verket bygger på en gjennomgående differensiering, både i tekstene og oppgavene, og legger dermed godt til rette for en tilpasset undervisning.

Neon 9 Tekstsamling har mange korte tekster og store bilder innbyr til aktiv lesing. Elevene møter tekster i ulike sjangre de kan kjenne seg igjen i, både skjønnlitterære tekster og sakprosa.

Den tematiske inndelingen sikrer hovedområdet språk og kultur i læreplanen. I hvert kapittel møter elevene tekster og bilder som på ulike måter kaster lys over sentrale temaer i deres hverdag. Alle kapitlene inneheld ulike sjangre der temaet blir tatt opp på ulike måter, og alle kapitlene har både nyere og eldre tekster med tilhørende oppgaver av ulik vanskegrad.

Alle kapitlene i
Neon 9 Tekstsamling starter med et kunstbilde og korte tekster. Disse er tenkt som utgangspunkt for refleksjon over temaet i kapitlet.
Format
Språk
På lager - sendes nå
Antall
Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
455,-