Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Norskboka essens
Språk
Bokmål Flerspråklig Nynorsk
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Digital ressurs i salg
219,-

Norskboka essens
vg 2 yrkesfag

Norskboka essens er ei lærebok i norsk for yrkesfag, for elever som følger læreplan i norsk for språklige minoriteter med kort botid i Norge. Boka egner seg også for elever som følger ordinær læreplan, men som har behov for ekstra støtte i faget.

Norskboka essens har samme struktur som Norskboka, og bøkene kan dermed brukes samtidig i klasserommet.
Studiedelen av boka veileder elevene trinn for trinn gjennom ulike former for informerende og argumenterende tekster, i tillegg til arbeid med fiksjonstekster. I boka har vi også en egen del om språk og kultur samt ei verktøykasse med generelle tips og regler. Fagstoffet i Norskboka essens er nøye utvalgt og språklig tilrettelagt. For elever som følger ordinær læreplan, finnes det tilleggsstoff på «pluss-sidene». Etter hvert kapittel møter elevene spennende oppgaver og oppdrag som viser elevene hvordan norskfaget er relevant, ikke bare i deres nåværende situasjon som skoleelever, men også som yrkesutøvere og medborgere i framtida.

Tekstsamlingen er et utvalg av tekster fra Norskboka. Utvalget er tilpasset målgruppa og har ordforklaringer. Tekstene har varierte oppgaver på flere nivåer og inviterer til arbeid med yrkesrelevans og andre former for dybdelæring.

Boka har en egen nettressurs med blant annet undervisningsstøtte, årsplaner, nedlastbare skriverammer, oppgaver og grammatikkøvinger.

Norskboka essens er også tilgjengelig som digital bok og som digital bok med innlest lyd.
Alle komponentene finnes i både bokmåls- og nynorskversjoner.
Forfattere:
ISBN:
9788211047021
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
300
Trinn:
VG2
Norskboka essens