Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Produksjonslogistikk 4.0, e-bok
Språk
Bokmål
Format

E-bok

Heftet

E-bok i salg / nedlastbar / les info først
649,-

Produksjonslogistikk 4.0, e-bok

Produksjonslogistikk handler om hvordan vareflyten, informasjonsflyten og ressursene skal styres i en moderne produksjonsbedrift. Denne læreboka beskriver teori, metoder og praktiske caser – og forklarer hvordan en bedrift skal lykkes ved bruk av moderne digital teknologi. 

Boka fanger opp de nyeste trendene for metoder og teorier som ikke er dekket av dagens alternative og engelskspråklige lærebøker. I boka inngår fem caser fra norske produksjonsbedrifter som gir læring fra ulike bransjer og bedrifter, løsninger og strategier. Boka presenterer metodikken for styringsmodeller som et sentralt verktøy og hjelpemiddel i utvikling og forbedring av produksjonsbedrifter generelt, og produksjonslogistikk spesielt. 

Målgruppa er studenter innenfor ingeniørdisipliner og økonomiutdanning på bachelor- og masternivå, i tillegg til praktikere og studenter innenfor etter- og videreutdanning. 

Det faglige grunnlaget har utspring i fagmiljøet for produksjonslogistikk og -ledelse ved NTNU og SINTEF. Forfatterne har omkring 60 års erfaring fra forskning, utdanning og samarbeid med norske produksjonsbedrifter. 
Forfattere:
ISBN:
9788245039542
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
286
Produksjonslogistikk 4.0, e-bok