Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
kommer Revisjonshandlinger i praksis
Gå til ressurs
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
949,-
Forventes utgitt 13.08.2024

Vi åpner for forhåndskjøp 180 dager før planlagt utgivelsesdato.

Revisjonshandlinger i praksis

Revisjonshandlinger i praksis binder sammen revisjonsteori og en praktisk tilnærming ved å presentere revisors arbeidsoppgaver gjennom teori og utfyllende praktiske revisjonshandlinger.  

Revisor skal utføre revisjon i samsvar med god revisjonsskikk og hvor revisjonsprosessen består av flere steg, fra planlegging til avsluttende revisjonshandlinger. Del 1 består av revisjonsteori tilknyttet revisjonsprosessen fra planlegging til avslutning, og del 2 er et oppslagsverk som presenterer forslag til revisjonshandlinger for hver regnskapslinje i årsregnskapet. Denne systematiske fremstillingen veileder leseren gjennom revisjonsprosessen.

Denne utgaven er oppdatert med nye standarer herunder ISA315, og et eget kapittel om bærekraftsrapportering.  

Revisjonshandlinger i praksis er skrevet for studenter innenfor revisjon og regnskap. Den egner seg også utmerket som en støtte og oppslagsverk for praktiserende revisorer. Den er også nyttig for tilsynsmyndigheter, bedriftseiere og andre som trenger inngående forståelse av revisjonens fremgangsmåte. 

Tine Degerstrøm Stenvold har doktorgrad i revisjon og er førsteamanuensis i revisjon og regnskap ved Handelshøgskolen, UiT Norges arktiske universitet. 

Mona Mjøsund Degerstrøm er statsautorisert revisor, daglig leder og partner i Degerstrøms Revisjon AS med lang erfaring innen praktisk revisjon.
Forfattere:
ISBN:
9788245049664
Utgitt:
Utgave:
2
Sider:
480
Revisjonshandlinger i praksis