Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Salmehåndtrykk
Språk
Bokmål
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
105,-

Salmehåndtrykk
Salmer til lys og liv i en mørk tid

En salme med tekst av Svein Ellingsen innleder dette heftet. «Mens jeg her er tatt til side» uttrykker den følelsen av usikkerhet, bekymring og ensomhet som mange kjenner på mens koronaviruset herjer i hele verden. 

Vi ønsker vi å formidle «salmehåndtrykk» når vi ikke har lov til å trykke hverandre i hånden eller gi en klem. Men forhåpentlig kan heftet bringe lys og liv, også når koronakrisen er over. For det vil alltid være mennesker som opplever mørke, sorg og savn.

I denne koronatiden er det flere som har skrevet nye sanger og salmer. Vi har fått lov til å formidle noen av dem her, sammen med salmer fra Norsk salmebok 2013. Til hver av salmene er det en liten kommentar. 

Å dele salmehåndtrykk er diakoni. Vi ønsker dette skal være et hefte til trøst og oppmuntring for alle som er glad i sang og salmer. Salmer kan både leses og synges. Les dem der du er, les og syng alene eller sammen med andre du har anledning til å møtes med. Når det gis mulighet til at vi igjen kan møtes i større grupper, bruk heftet og syng/les i fellesskap.
Forfattere:
(red.)
(red.)
ISBN:
9788251408325
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
48
Salmehåndtrykk