Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

E-bok

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
269,-

Se ut!
Refleksjoner om relasjoner

Vi tar alle del i relasjoner. Noen i mange, andre i få, men vi er alle på en eller annen måte forbundet med hverandre – genetisk og språklig, på kryss eller tvers. Vi puster inn den samme luften og drikker det samme vannet.

En lang rekke bøker har de siste årene handlet om hvordan man kan bli mer oppmerksom på seg selv og egne behov – hvordan vi som individer kan komme i kontakt med og kanskje til og med «finne» oss selv. Denne boken har både den samme og den motsatte målsettingen. Forfatterne legger til grunn at vi blir til i de relasjonene vi involverer oss i, og for å finne oss selv bør vi ikke se inn, men ut! Ut mot de relasjonene vi har og involverer oss i, og ikke minst på alle de andre som er involvert. Boken tilbyr et nyansert og tankevekkende perspektiv på relasjoner og viser hvordan vi kan gjøre mer for å pleie dem vi tar del i – hvordan vi kan finne både oss selv og hverandre.

Jacob Cilius Vinsten Christiansen og Lennart Lorås er begge familieterapeuter og erfarne forfattere og foredragsholdere.

Forfattere:
ISBN:
9788245037579
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
112
Se ut!