Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
739,-

Strategi

Strategi skiller seg fra andre bøker som omhandler strategi, ved at den gir en systematisk og helhetlig innsikt i strategiske beslutninger, strategiprosesser og strategisk organisering. 

Boka gir en oversikt over teorier, analyser, prosesser og verktøy som til sammen danner grunnlaget for en helhetlig utvikling og gjennomføring av strategi. Strategi er fundert på forskning, men rettet mot praksis, det vil si hvordan gjennomføre strategiarbeid. Boka bygger på kunnskap om strategi og strategiarbeid i ulike typer organisasjoner utviklet gjennom mange år av ulike forskere verden rundt. 

Ved  å skille mellom ulike forretningsmodeller er Strategi ikke bare relevant for industribedrifter, men også for bedrifter som leverer tjenester. 

Denne tredje utgaven av boka er vesentlig oppdatert, og inneholder blant annet nyskrevne kapitler om verdiskaping basert på å gi kundene tilgang til ulike typer ressurser og bærekraftig strategi.

Boka passer svært godt for handelshøyskolestudenter som tar innføringskurs i strategi. Den er også rettet mot andre studenter som leser strategifag eller trenger en oppfriskning i det. Boka er i tillegg aktuell for ledere og medarbeidere i privat og offentlig sektor.

Øystein Fjeldstad og Randi Lunnan er begge professorer ved Institutt for strategi og entreprenørskap ved Handelshøyskolen BI. De er redaktører av og bidragsytere til bokas innhold. 
Forfattere:
(red.)
(red.)
ISBN:
9788245034103
Utgitt:
Utgave:
3
Sider:
434
Strategi