Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
kommer Teknologiledelse
Språk
Bokmål
Format

E-bok

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
749,-
Forventes utgitt 13.08.2024

Vi åpner for forhåndskjøp 180 dager før planlagt utgivelsesdato.

Teknologiledelse
- for ingeniørstudier

Denne læreboken er laget for å gi ingeniørstudenter et innblikk i hvordan teknologibaserte virksomheter og organisasjoner etableres, utvikles og driftes. Teknologiledelse dekker temaer som innovasjon, entreprenørskap, ledelse, organisasjon, strategi, markedsføring og økonomistyring.

Boken er skrevet av forfattere med lang og bred undervisnings- og forskningserfaring på området. Den bygger på kunnskap fra alle de ulike fagområdene, og samtidig presenterer den stoffet som en helhet.  Teknologiledelse legger vekt på å koble teoretiske betraktninger med praktiske innsikter.

Denne andre utgaven av boken er vesentlig oppdatert med utgangspunkt i nyere forskning og nye faglige perspektiver. Boken har fått tre nye kapitler, ett om prosjektledelse, ett om digitalisering og ett om bærekraft og bærekraftsledelse. I tillegg er den gjennomgått og revidert av faglærere, basert på at de selv aktivt bruker boken i sin undervisning og derfor vet hva studentene spør om når det gjelder boken og dens forklaringer.


Forfattere:
(red.)
ISBN:
9788245043938
Utgitt:
Utgave:
2
Teknologiledelse