Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Treningsdagboka
Språk
Bokmål
Format

Spiral

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
359,-

Treningsdagboka
Veien til målet

Treningsdagboka. Veien til målet passer for deg som ønsker et komplett verktøy for planlegging og registrering av trening. 

Her kan du raskt loggføre hva du har gjort, og i ettertid er det enkelt å få oversikt. Du har da viktige opplysninger som kan legges til grunn for nye treningsplaner og bedre kvalitet på treninga. Bokas teoridel baserer seg på anerkjent litteratur, og har konkrete og anvendbare eksempler. Innledningsvis gis en grundig innføring i treningsplanlegging. Der har du tilgang til nyttig fagstoff for å komme i gang. Bakerst i boka er det maler du kan fylle ut for å starte din egen planlegging. 

Denne nye utgaven er supplert med en egen del om mental trening. Du får din egen mentale verktøykasse som kan hjelpe deg til bedre læring, utvikling og prestasjoner og være en god hjelp for å nå målene dine. Gjennomgående i boka finner du inspirerende sitater.

Stein M. Eriksen er lektor med hovedfag i idrettspsykologi fra Norges idrettshøgskole. Han har også topptrenerutdanning fra Olympiatoppen/NIH. Til daglig underviser han i videregående skole, på studieretning for idrettsfag. Han har lang fartstid fra kickboksing som trener og utøver. Innen kickboksing jobber Eriksen med utvikling av utøvere og utdanning av trenere på alle nivåer. 

Bla i boka her!Forfattere:
ISBN:
9788245033748
Utgitt:
Utgave:
2
Sider:
218
Treningsdagboka