Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff

Fag: Norsk
Trinn: Grunnskole 1-4
Læreplan: Kunnskapsløftet. 
Komponenter: Lesebok, arbeidsbok, elevbok, d-bok, nettsted

Om verket
Elle Melle stimulerer til lærelyst og leseglede gjennom rytme, sang og bevegelse.
Læreverket Elle Melle kjennetegnes ved flotte illustrasjoner, grundig gjennomgang av lydene i alfabetet, nivådelte tekster, og ikke minst innholdsrike og gode lærerveiledninger. Verket følger et gjennomført pedagogisk system som baserer seg på Anne-Lise Gjerdrums lange erfaring som lærebokforfatter. Anne Lise Aasgaard Solli er medforfatter fra og med 3. trinn. Alle komponentene i Elle Melle følger et fast mønster og har en tydelig progresjon. Tekster og oppgaver er differensiert med tanke på variasjon i elevenes faglige utvikling. Komponentene til Elle Melle er forankret i Kunnskapsløftet 2006.

Hvorfor velge Elle Melle?
- Trygt og velprøvd konsept utviklet av erfarne lærebokforfattere
- Differensierte tekster
- Mye sang, musikk og bevegelse
- Innholdsrike og fargerike illustrasjoner og bilder
- Gratis nettressurs
- d-bøker som passer perfekt når du skal ha boken opp på storskjerm
- d-bøkene har lyd med opplesning av tekst
- alle sangene er innspilt i to varianter: med og uten vokal

Anne – Lise Gjerdrum er utdannet pedagog og er en erfaren lærebokforfatter i norsk og matematikk. Gjerdrum har lang undervisningserfaring fra barnetrinnet og er en velkjent kursholder for lærere. Hun har skrevet lærebøker i en årrekke og i den nye Elle Melle-serien har vi samlet hennes verden av tekster, kjente og kjære sanger og regler, figurer og personligheter.

Anne Lise Aasgaard Solli er lærer og spesialpedagog og har sitt hovedfelt innen lese- og skriveopplæring. Hun har mange års erfaring med differensiert undervisning og har holdt flere kurs i veiledet lesing. Hun har vært å skrive Elle Melle på 3. og 4. trinn.

Fagnettsted 
Elle Melle har et gratis fagnettsted. Her finner du differensierte oppgaver, lesetrening, stavelsesoppgaver, lytteøvelser, tastaturtrening, tekstskaping på datamaskin, elektronisk dokumentbehandling - lagre, arkivere, hente opp dokumenter etc.

Elle Melle nettressurs finnes både på bokmål og nynorsk.

d-bok (digitale bøker)
Elle Melle finnes også som digitalbøker. Det er en digital versjon av den trykte boka, som i tillegg har disse funksjonene 
- Innlest tekst (kun på 1. og 2. trinn)
- Markerings-, bokmerke-, ordliste og notatfunksjon
- Klikkbar innholdsfortegnelse og søkefunksjon

Elle Melle leselekser er et digitalt leseleksehefte til Elle melle 1. trinn, som inneholder en samling kopioriginaler med leselekser til hver bokstav. Hver leselekse finnes i tre ferdighetsnivåer. For å få mer informasjon om denne ressursen, ta kontakt med digitalt@fagbokforlaget.no

Vurderingseksemplar Ønsker du å se nærmere på Elle Melle - bøkene? Vi sender gjerne vurderingseksemplar. Ta kontakt med markedsavdelingen:  undervisning@fagbokforlaget.no om dette er interessant.

Tilgang d- bok Ønsker du å kjøpe eller få prøvetilgang for å vurdere læreverkets digitale bok, ta kontakt med vår digitalavdeling: digitalt@fagbokforlaget.no

Informasjon om læreverket For mer informasjon om læreverket og generelle henvendelser, ta kontakt med markedskonsulent Silje Iselin Bøyum.
Epost: silje.iselin.boyum@fagbokforlaget.no Tlf: +47 958 76 909

Informasjon om læreverkets innhold For spørsmål om læreverkets innhold, struktur og pedagogikk, ta kontakt med redaktør Nina Moe.
Epost: nina.moe@fagbokforlaget.no Tlf: +47 936 43 835

Bøker og digitale ressurser

lukk
Velg trinn
Velg språk
Vis kun