Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff

HISTORIER I SAMFUNNSFAG er en skjønnlitterær leseserie som  tar elevene med på ti spennende reiser gjennom historien. Serien gjør historiefaget levende, engasjerende og tilgjengelig for elever på alle lesenivåer, med lærerike illustrasjoner som bidrar til å formidle handlingen. Alle titlene finnes på begge målformer, og som digitale bøker med innlest tekst. Bøkene gir læreren en unik mulighet til å drive differensiert undervisning i klasserommet på en måte som inkluderer alle. Bøkene egner seg godt til tverrfaglig undervisning, og finnes på tre ulike lesenivåer: 3 - lett, 4 - middels og 5 - høyt.

Hvorfor velge HISTORIER I SAMFUNNSFAG?

  • spennende fortellinger fra historiske epoker
  • tre lesenivåer
  • morsomme fakta
  • tidslinjer
  • fargerike illustrasjoner
  • fonter tilpasset de svakeste leserne
  • bonusinformasjon bakerst i boka

Marianne Nielsen er utdannet barnehagelærer med spesialpedagog og småskolepedagogikk. Hun har jobbet mange år i Askerskolen, fortrinnsvis med 1.– 4. trinn. Ved siden av å være lærervikar driver hun eget foretak som lager historiske skilt.

Elin Grøtan er utdannet lærer. Hun har vært ansatt i Askerskolen siden 1992, og jobbet fortrinnsvis med 5. -7. trinn. Elin har samfunnsfag og norsk som fag, og ved siden av læreryrket driver hun eget foretak med historieformidling.

Siri Lieungh er utdannet grafisk formgiver.  Hun har en master i Informasjon og grafisk design med fordypning i Design for Education fra England. Siri har jobbet som grafisk formgiver og Art Director i media og forlagsbransjen, blant annet med  utforming av læremateriell. Jobber i dag som freelancer i eget foretak.

Om samarbeidet: Alle tre er lidenskapelig opptatt av formidling og at alle barn skal oppleve leseglede, uansett lesenivå. Med sine ulike kompetanser utfyller Elin, Marianne og Siri hverandre slik at form og innhold går hånd i hånd.

HISTORIER I SAMFUNNSFAG består av følgende digitale komponenter: 

  • Digital ressurs for lærer med en rekke undervisningsopplegg og enda flere fortellinger
  • D-bøker med innlest lyd og ordlister på flere språk
  • Komplette digitalpakker med d-bøker, lærerressurs og lydbøker - alt digitalt innhold samlet i én digital pakke.Kontakt oss på: digitalt@fagbokforlaget.no for tilbud

Vurderingseksemplar
Ønsker du å se nærmere på HISTORIER I SAMFUNNSFAG, eller ønsker dere å få en presentasjon av verket? Ta kontakt med markedsavdelingen: undervisning@fagbokforlaget.no 

Tilgang d- bok
Ønsker du å kjøpe lisens eller få prøvetilgang til verkets digitale bøker, henvend deg til digitalt@fagbokforlaget.no, eller kjøp de digitale pakkene direkte her i nettbutikken.

Skolebesøk og andre henvendelser
For mer informasjon om læreverket, skolebesøk og generelle henvendelser, ta kontakt med markedskonsulent Silje Iselin Bøyum.
Epost: silje.iselin.boyum@fagbokforlaget.no Tlf: +47 958 76 909

Informasjon om læreverkets innhold
For spørsmål om læreverkets innhold, struktur og metodikk, ta kontakt med redaktør Thomas Larsen Ingebrigtsen.
Epost: thomas.larsen.ingebrigtsen@fagbokforlaget.no 

Bøker og digitale ressurser

lukk
Velg trinn
Velg språk
Vis kun