Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff

Fag: Samfunnsfag
Trinn: 8. – 10. trinn
Læreplan: Kunnskapsløftet. Har oppdatert tallmateriale og statistiske figurer fra 2014
Komponenter: Grunnbok, lettlest utgave, Kosmos Utforskeren, ressursperm, fagnettsted og d-bok (digital bok)

Om verket
Kosmos samler fagene geografi, historie og samfunnskunnskap i en og samme bok. Dette gjør faget oversiktlig, lett tilgjengelig, tverrfaglig – og prisgunstig. Kosmos har et tidsriktig design, og flotte illustrasjoner, gode tekster og varierte oppgaver og aktiviteter. Rikt tekstmateriale legger et godt grunnlag for å arbeide med stoffet. Individuell fordypning, samtale, og bruk av teknologi er en viktig del av undervisningsopplegget.
Kosmos har oppdaterte tall, grafer fra 2014.

Hvorfor velge Kosmos?
- Geografi, historie og samfunnskunnskap, i en og samme bok
- Tallmaterialet og statistiske figurer oppdatert i 2014
- Lettlestutgaver
- Gratis tilgang til Kosmos Utforskeren
- Kosmos er det mest solgte læreverket i samfunnsfag på ungdomstrinnet
- Kosmos 9 er kåret til en av årets vakreste bøker i 2008 av Grafill

 

John Harald Nomedal er lektor og jobber ved Karuss skole i Kristiansand. Han var med på å skrive den forrige utgaven av Kosmos.
Ståle Bråthen er medforfatter på 9. og 10. trinn. Han er lektor ved Nordre Modum ungdomsskole og har historie, statsvitenskap og sosialøkonomi i fagkretsen. Han har mastergrad i internasjonal politikk fra University of Wyoming.

 

Fagnettsted:
Fagnettstedet til Kosmos er gratis og krever ingen innlogging. Her finner du blant annet ekstra elevoppgaver og ressurser, lenker og ferske nyheter.

d-bok:
De digitale bøkene er tilpasset bruk på smarte tavler, nettbrett og pc og gir helt nye muligheter for elev og lærer. For å få tilgang til d-bøkene, kontakt digitalt@fagbokforlaget.no

Kosmos Utforskeren 8 - 10: er en digital bok til læreren med kopioriginaler og elevoppgaver. Ressursen er gratis og har som mål å gi innspill og inspirasjon til hvordan man kan undervise i kompetansemålene fra hovedområdet Utforskeren, parallelt som man jobber med kompetansemål i de øvrige hovedområdene i faget. For å få tilgang til Kosmos Utforskeren 8 - 10, ta kontakt med digitalt@fagbokforlaget.no

Vurderingseksemplar
Ønsker du å se nærmere på Kosmos - bøkene? Vi sender gjerne vurderingseksemplar. Ta kontakt med markedsavdelingen:  undervisning@fagbokforlaget.no om dette er interessant.

Tilgang d- bok
Ønsker du å kjøpe eller få prøvetilgang for å vurdere læreverkets digitale bok, ta kontakt med vår digitalavdeling: digitalt@fagbokforlaget.no

Informasjon om læreverkets innhold
For spørsmål om læreverkets innhold, struktur og pedagogikk, ta kontakt med redaktør Thomas Ingebrigtsen
Epost: thomas.ingebrigtsen@fagbokforlaget.no
Tlf: +47 930 06 616

Følg oss på Facebooksiden vår Fagbokforlaget - Ungdomstrinnet og få interessante artikler, lenker og nyttig informasjon om Fagbokforlagets ungdomsskoleverk.

facebook.com/Ungdomstrinnet

Bøker og digitale ressurser

lukk
Velg trinn
Velg språk
Vis kun