Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff

Fag: Tysk
Trinn: Grunnskole 8 - 10
Læreplan: Kunnskapsløftet. Kan brukes til fagfornyelsen.
Komponenter: Lesebok, arbeidsbok, d-bok, nettsted

Om verket
Los geht’s har blitt revidert og fått et oppdatert uttrykk. Verket har nå flere enklere tekster og har fått enda bedre tilpassede elevoppgaver. Det er mye nytt, engasjerende og elevnært stoff. Etter tilbakemeldinger fra lærere er det nå et eget Landeskundetema mot slutten av hvert kapittel og enda flere dialoger. Worum geht’s åpner for å snakke om innholdet og vise leseforståelse. Sag mal was legger opp til videre muntlige øvelser.

Hvorfor velge Los geht's?
- Enkle og varierte tekster gir motivasjon og mestring
- Engasjerende temaer
- Rikelig med dialoger
- Landeskunde med rikt bildemateriale
- Skreddersydde muntlige oppgaver, knyttet til lesetekstene
- Gloser til lesetekstene, Wortschatz i hvert kapittel, ordlister bakerst i boka
- Egen grammatikkdel

 

Les mer om tysk og fagfornyelsen her.

Anne-Marie Schulze er cand. philol. fra Universitetet i Oslo og Christian Albrechts Universität i Kiel med tysk, norsk og latin i fagkretsen. Anne-Marie har erfaring som fagdidaktiker i tysk ved universitetet i Oslo og jobber til daglig som lektor i tysk og norsk på Kristelig Gymnasium i Oslo. Anne-Marie er en erfaren lærer og kursholder, og har skrevet flere læreverk for grunnskole og videregående skole, blant annet Los geht’s (tysk 8.-10.trinn), Weiter geht's! (tysk 2 Vg1-Vg2), Skriv bedre tysk! (skrivehjelp og minigrammatikk for elever) og Intertekst (norsk Vg1-Vg3).

Digitalt
I forbindelse med revisjonen av Los geht's har det blitt lansert et nytt fagnettsted som har samlet alt av ressurser en tysklærer kan ønske seg. Her finner du lærerveiledningsstoff, filmer, lydfiler, interaktive grammatikkoppgaver, glosetreningsverktøy og klikkbart kart med tilgang til Landeskunde. På fagnettstedet ligger også de digitale bøkene. For å få tilgang til d-bøker, ta kontakt med digitalt@fagbokforlaget.no.

For å komme inn på fagnettstedet klikk her.

Vurderingseksemplar Ønsker du å se nærmere på Los geht's - bøkene? Vi sender vurderingseksemplar av de komponentene du er interessert i. Ta kontakt med markedsavdelingen: undervisning@fagbokforlaget.no om dette er aktuelt.

Tilgang d- bok Ønsker du å kjøpe eller få prøvetilgang for å vurdere læreverkets digitale bok, ta kontakt med vår digitalavdeling: digitalt@fagbokforlaget.no

Skolebesøk og andre henvendelser For mer informasjon om læreverket, skolebesøk og generelle henvendelser, ta kontakt med markedskonsulent Kristoffer Melland: Epost: kristoffer.melland@fagbokforlaget.no Tlf: +47 41290722

Informasjon om læreverkets innhold For spørsmål om læreverkets innhold, struktur og pedagogikk, ta kontakt med redaktør Kjetil Sjølie. Epost: anne.molven@fagbokforlaget.no 

Følg Tyskrommet på Facebook og som blogg! Her legger vi ut morsomme klipp, bilder, tekster, leker, filmanbefalinger og andre tips til tyskundervisningen. Tyskrommet er i hovedsak for lærere som underviser i tysk, men også for andre som er interessert i tysk språk og kultur.

Facebook: https://www.facebook.com/Tyskrommet

Blogg: https://tyskrommet.wordpress.com/

Bøker og digitale ressurser

lukk
Velg trinn
Velg språk
Vis kun