Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff

Fag: Norsk
Trinn: 1. - 2. trinn i småskolen
Læreplan: Fagfornyelsen

Om bøkene
Ordriket Bokstavoppdrag er en selvstendig leseserie på 29 bøker, som tar utgangspunkt i bokstavene i alfabetet. Bøkene handler om Sam og Ina, de kjente gjennomgangsfigurene fra norskverket Ordriket. De har et detektivbyrå i trehytta i hagen til Sam, og dit kommer det stadig nye oppdrag. 

Hvorfor velge Ordriket Bokstavoppdrag?
Hver av bøkene tar for seg et nytt oppdrag, og historiene er rikt illustrerte i samarbeid med flere ulike illustratører. Serien egner seg godt til både selvstendig lesing og høytlesning i klassen, og gir godt grunnlag for utforskning og undring rundt språklige fenomener. Bøkene er lette å lese, med lite tekst og fargesterke illustrasjoner som løfter fortellingene enda bedre frem. Ordriket Bokstavoppdrag vil også bli en del av lesedilla.no, Fagbokforlagets digitale bibliotek som lanseres 2019/2020.

Janne Aasebø Johnsen er utdannet adjunkt. Hun jobber som sosiallærer, og har skrevet flere lærebøker og skjønnlitterære bøker for barn og ungdom. I tillegg til Ordriket Bokstavoppdrag har hun også skrevet bokserien Livsmestring. Janne har også holdt en rekke kurs for både barn og voksne om emner som mobbing, nettvett og kreativ skriving.

Tilgang d- bok

Ønsker du å kjøpe lisens eller få prøvetilgang til verkets digitale bøker, henvend deg til digitalt@fagbokforlaget.no, eller kjøp de digitale pakkene direkte her i nettbutikken.

Skolebesøk, vurderingseksemplar og andre henvendelser
For mer informasjon om læreverket, skolebesøk og generelle henvendelser, ta kontakt med markedskonsulent Silje Iselin Bøyum.
Epost: silje.iselin.boyum@fagbokforlaget.no Tlf: +47 958 76 909

Informasjon om læreverkets innhold
For spørsmål om læreverkets innhold, struktur og metodikk, ta kontakt med redaktør Nina Moe.
Epost: nina.moe@fagbokforlaget.no  

Digitalt
Alle bøkene i serien finnes også som d-bøker med innlest lyd. Disse kan kjøpes som en komplett pakke med tilgang til alle titlene på enten nynorsk eller bokmål. Lisensen gjelder for én bruker.

Ordriket på nett
Du finner også egne nettressurser og enda mer om Ordriket på www.ordriket.no og www.facebook.com/ordriket 

Bøker og digitale ressurser

lukk
Velg trinn
Velg språk
Vis kun