Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff

Fag: Tysk 1
Trinn: Vg1-Vg2. Studieforberedende utdanningsprogram
Læreplan: Kunnskapsløftet. Følger revidert læreplan. Kan brukes til Fagfornyelsen.
Komponenter: Lærebok (toårsbok), fagnettsted og d-bok (digital bok) 

Om Servus!
Servus! er et tyskverk for nivå I på videregående skole. Læreverket har et realistisk omfang samtidig som det byr på et omfattende materiale til individualisering i klasserommet. Servus! er basert på læreboksuksessen for ungdomstrinnet, Los geht’s, men er tilpasset til vgs-elevenes hverdag.  Servus! lar elevene ta det tyske språket i bruk fra første stund, og presenterer fengende tekster som engasjerer og motiverer. Læreverket inneholder rikelig med varierte aktiviteter og oppgaver, både i bøkene og på nettstedet. 

Hvorfor velge Servus!?
Hvorfor skal din skole velge Servus! som lærebok i tysk 1?
Servus! har

  • Engasjerende og motiverende tekster
  • Et stort mangfold i oppgaver
  • Tydelig differensiering, både i tekst og oppgaver 
  • Stor vekt på praktisk språktrening
  • Et fantastisk fagnettsted og digital bok med lydstøtte

 

Les mer om tysk og fagfornyelsen her.

Anne-Marie Schulze er cand. philol. fra Universitetet i Oslo og Christian Albrechts Universität i Kiel med tysk, norsk og latin i fagkretsen. Hun underviser i tysk og norsk på Kristelig Gymnasium i Oslo. Anne-Marie er en erfaren lærer og kursholder, og har skrevet flere læreverk for grunnskole og videregående skole, blant annet Los geht’s (tysk 8.-10.trinn), Weiter geht's! (tysk 2 Vg1-Vg2), Skriv bedre tysk! (skrivehjelp og minigrammatikk for elever) og Intertekst (norsk Vg1-Vg3).

Fagnettsted ny Servus!
Fagnettstedet til eleven inneholder flere ulike typer oppgaver og bygger på oppdatert kunnskap om læring av fremmedspråk på nett. Her finnes temaoppgaver med filmer, interaktive grammatikkoppgaver og landeskunde-oppgaver. Innlest lyd til bøkene ligger under hvert kapittel på elevsidene. Tilgang til lyd er lisensbelagt. Ellers ligger elevsidene åpent, uten innlogging.
På lærersiden finner du kapittelgjennomgang, kopioriginaler, kapittelprøver, lytteprøver, forslag til årsplan, temaordlister og mye annet. Lærerressursen er lisensbelagt.

Gå inn på nettstedet her!
For kjøp av fagnettsted til lærer kontakt digitalt@fagbokforlaget.no 

d-bok (digital bok)
D-boka er en digital utgave av grunnboka, med innlest lyd. I d-boka kan man ta notater, markere tekst og slå opp ord i ordbok. D-boka er lisensbelagt. Den ligger også som en inkludert del av lærerressursen.

Vurderingseksemplar og skolebesøk
Vi sender gjerne vurderingseksemplar av læreverket, og kan også komme til skolen for å gi en innføring i boka og de digitale ressursene. For å få tilsendt vurderingseksemplar eller avtale skolebesøk, ta kontakt med markedsavdelingen: undervisning@fagbokforlaget.no

Tilgang digital bok Ønsker du å kjøpe eller få prøvetilgang for å vurdere læreverkets digitale bok, ta kontakt med vår digitalavdeling: digitalt@fagbokforlaget.no

Informasjon om læreverket For mer informasjon om læreverket og generelle henvendelser, ta kontakt med markedskonsulent Lena Borge: lena.borge@fagbokforlaget.no Tlf: 41234878

Informasjon om læreverkets innhold For spørsmål om læreverkets innhold, struktur og pedagogikk, ta kontakt med redaktør Kjetil Sjølie: kjetil.sjolie@fagbokforlaget.no Tlf: 97057441   

Følg Tyskrommet på Facebook og som blogg! Her legger vi ut morsomme klipp, bilder, tekster, leker, filmanbefalinger og andre tips til tyskundervisningen. Tyskrommet er i hovedsak for lærere som underviser i tysk, men også for andre som er interessert i tysk språk og kultur.

Facebook: https://www.facebook.com/Tyskrommet

Blogg: https://tyskrommet.wordpress.com/

Bøker og digitale ressurser

lukk
Velg trinn
Velg språk
Vis kun