Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff

Fag: Matematikk
Trinn: Grunnskole 8-10
Læreplan: Kunnskapsløftet
Komponenter: Grunnbok, treningshefte, lærerveiledning, fagnettsted, terminprøver og d-bok (digital bok).

Om Tetra
Tetra har alt for hvert årstrinn i én elevbok: differensierte oppgaver, leksedel, regelsamling og fasit. I Tetra er språket enkelt og matematisk korrekt. Oppgavene er mange og varierte med blant annet utfordrende oppgaver for elever som vil ha noe å bryne seg på. Læreren kan lett velge arbeidsformer for elevene og veksle mellom individuelt arbeid og samarbeid.

For elever som trenger å jobbe videre med grunnkurset i hovedbøkene er det laget et treningshefte. Treningsheftene følger innholdet i grunnbøkene, men har enklere oppgaver og enkle forklaringer. Det er altså mer enn bare en oppgavebok, siden den også kan gi mer grunnleggende forklaringer på stoffet i hovedbøkene.

Hvorfor velge Tetra?
-Alt du trenger, i éi elevbok med klar og tydelig struktur
- Differensiering i tre nivå
- Egen leksedel, regelsamling og fasit i elevboka
- Klare kompetansemål i hvert kapittel
- Et korrekt og enkelt matematikkspråk
- Gratis nettsted
- Ekstra oppgaver i d-bok til elever som trenger det 

May-Britt Hagen jobber som matematikklærer på Bjørnstad skole i Bærum og har god undervisningserfaring. Utdannet sivilingeniør fra NTH og lektor. Tetra bygger på det svenske verket Matte Direkt og May-Britt Andersen har omarbeidet verket fra svensk, videreutviklet og tilpasset det til norsk skole.  

Eldbjørg Dahl underviser i matematikk, naturfag og kunst og håndverk. Hun er høgskole- og universitetsutdannet i matematikk, naturfag, informatikk og kunsthistorie.

 

 

 

 

Fagnettsted
 Tetra sitt fagnettsted finner du ressurser og supplerende oppgavestoff sortert etter hoved emnene i matematikk for ungdomsskolen. Denne nettsiden er en komponent i verket Tetra, og er tilgjengelig for alle.

Nettadresse: http://tetra.fagbokforlaget.no

d-bok (digital bok)
Til Tetra  finnes også en digital bok. D-boka er en innholdsberiket utgave av studieboka i papir. I d-boka kan man ta notater, markere tekst og slå opp ord i ordbok.

Vurderingseksemplar
Vi sender gjerne vurderingseksemplar av elevbøkene om skolen vurderer innkjøp av nytt verk. For å få tilsendt vurderingseksemplar, ta kontakt med markedsavdelingen: undervisning@fagbokforlaget.no

Tilgang digital bok
Ønsker du tilgang til læreverkets digitale bok, ta kontakt med vår digitalavdeling: digitalt@fagbokforlaget.no

Skolebesøk og andre henvendelser
For mer informasjon om læreverket, skolebesøk og generelle henvendelser, ta kontakt med markedsansvarlig Lena Borge lena.borge@fagbokforlaget.no 

Informasjon om læreverkets innhold
For spørsmål om læreverkets innhold, struktur og pedagogikk, ta kontakt med redaktør Øystein Vestgården: oystein.vestgaarden@fagbokforlaget.no

Tetra terminprøver ligger på denne siden: https://tetra.portfolio.no/ 

Abonnenter av Tetra får tilsendt brukernavn/passord til innloggingen.

Bøker og digitale ressurser

lukk
Velg trinn
Velg språk
Vis kun