Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
#novelle
Språk
Flerspråklig
Format

Heftet

På lager - sendes nå
555,-

#novelle
Antologi med fagstoff, oppgaver og skrivehjelp

Har du lest deg gjennom stabler med novellesamlinger på desperat jakt etter den rette novellen til norskundervisningen? Nå trenger du ikke lete lenger!

#novelle er en tekstsamling med gode samtidsnoveller som er valgt spesielt med tanke på undervisningen i videregående skole. Her finner du et rikt og variert utvalg av ferske noveller fra veletablerte forfattere og nye stemmer. Novellene viser mangfoldet i norsk og nordisk novellekunst, og de tar opp ulike temaer som er godt egnet for samtaler og drøfting med elevene.

- bredt utvalg av samtidsnoveller
- varierte skriveoppgaver: førlesing, kortsvar, langsvar 
  og sammenligning
- kreative oppgaver som aktiviserer elevene 
- analyseskjema og analysehjelp
- hjelp til kreativ skriving
- begrepsordliste

#novelle er en frittstående bok og kan brukes uavhengig av læreverk.
Boken passer for elever på alle trinn og utdanningsprogram i videregående opplæring.

Her kan du lese et utdrag av boka som bla-i-bok:
https://bit.ly/2xzGX6i

Karen Marie Kvåle Garthus er lektor med fagene norsk, tysk og folkloristikk i fagkretsen. Hun er avdelingsleder ved Valdres videregående skole, der hun blant annet har ansvar for pedagogisk utviklingsarbeid. Karen har lang erfaring som lektor og sensor, og hun har skrevet flere norskfaglige læreverk for videregående skole.

Anne-Marie Schulze er cand. philol. fra Universitetet i Oslo og Christian Albrechts Universität i Kiel med tysk, norsk og latin i fagkretsen. Hun underviser i tysk og norsk ved Kristelig Gymnasium i Oslo. Anne-Marie er en erfaren lærer og kursholder, og har skrevet flere læreverk for grunnskole og videregående skole, i norsk og tysk.

Agnetha Thormodsdatter er lektor i sosiologi med norsk og religionsvitenskap i fagkretsen. Hun underviser i norsk ved Fyrstikkalleen skole i Oslo. Agnetha har lang erfaring som lærer, og hun har vært konsulent og forfatter på ulike norskfaglige nettressurser.

Forfattere:
ISBN:
9788211028532
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
284
Verk:
#-serien
Trinn:
VG1, VG3, VG2
#novelle