Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Flerspråklig
Format

Heftet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
569,-

Reiselivsfaget vg3
Service og samferdsel vg3

Boka tar for seg ulike sider ved norsk reiseliv. Her kan du lese om kommunikasjon, om det helhetlige reiselivsproduktet, om salg og markedsføring og mye annet. Boka er skrevet for elever i Reiselivsfaget Vg3 og for lærlinger i reiselivsbedrifter. Sammen med et fagnettsted dekker den alle hovedområdene i faget. Fagnettstedet inneholder et stort utvalg av oppgaver, lenkesamlinger og en del tilleggsstoff. Det er svært nyttig å bruke fagnettstedet sammen med boka.

Gunn Vivian Rønningen er utdannet innen reiseliv og har tilleggsutdanning innen juss. Hun er lærer i videregående skole, og arbeider dessuten som reiseleder. Hun har tidligere bidratt til utvikling av lærebøker i Reiseliv og språk.

Elin Synnøve Raae Stedje er siviløkonom og har tilleggsutdanning innen språk og pedagogikk. Hun har erfaring fra næringsliv og underviser nå både på videregående skole og teknisk fagskole.

Siv Sandøy har master i reiseliv. Hun har erfaring fra reiselivsbransjen, og har i flere år undervist i Service og samferdsel. Hun har bidratt
til flere lærebøker innen reiseliv, og arbeider nå som rådgiver for fagopplæringen innen Service og samferdsel i Møre og Romsdal.

Forfattere:
ISBN:
9788245013405
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
302
Verk:
Service og samferdsel
Trinn:
VG3
Reiselivsfaget vg3