Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Trygg mat, bransje og arbeidsliv
Språk
Bokmål Flerspråklig Nynorsk
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Digital ressurs i salg
249,-

Trygg mat, bransje og arbeidsliv
Programområder på vg2 restaurant og matfag

Trygg mat, bransje og arbeidsliv retter seg mot elever som går vg1 restaurant og matfag, eller ett av de tre programområdene på vg2: baker og konditor, matproduksjon eller kokk- og servitørfag, og den dekker alle kompetansemål som omhandler trygg mat, bransje og arbeidsliv i disse læreplanene. Boka er delt i to deler, én om trygg mat og én om bransje og arbeidsliv. Den tar for seg teorien elevene skal lære i løpet av de to årene på skolen. 

Stoffet er skrevet i et enkelt språk med mange relevante eksempler hentet fra de ulike yrkene vg2-områdene springer ut i. Fagstoffet er rikt illustrert med figurer og fotografier. Både teoretiske og praktiske oppgaver er samlet til sist i kapitlene. Fagbegreper er definert i margen, og hvert kapittel starter med en kort oppsummering av det viktigste innholdet i kapitlet. 

Trygg mat, bransje og arbeidsliv kan brukes sammen med andre læremidler fra Fagbokforlaget: 
  • vg1 restaurant og matfag (heldigitalt læremiddel)
  • vg2 kokk- og servitørfag
  • vg2 baker- og konditor nettressurs
  • vg2/3 Bakerboka
  • vg2/3 Konditorboka
Forfattere:
ISBN:
9788211046659
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
276
Verk:
Matproduksjon
Trinn:
VG1, VG2, VG3
Trygg mat, bransje og arbeidsliv