Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål Nynorsk
Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
879,-

Intertekst essens Vg2
Læreplan i norsk for språklige minoriteter med kort botid i Norge og læreplan i

Intertekst essens Vg2 er en lettlestversjon av Intertekst Vg2, norsk for studieforberedende etter LK20. Boka følger læreplanen i norsk for språklige minoriteter med kort botid i Norge. Den egner seg også for elever som følger ordinær læreplan, men som har behov for ekstra støtte i norskfaget. Intertekst essens har samme struktur som hovedboka, og disse kan dermed brukes samtidig i klasserommet. I boka får elevene trinn-for-trinn-hjelp med alt fra skriftlige til muntlige problemstillinger, i tillegg til at de blir kjent med litterære og språklige sider ved faget.

De tverrfaglige emnene er ivaretatt, med dybdelæring som hovedtanke. Hvert bind inneholder en tekstsamling med tekster som appellerer til målgruppa.

Nettressursen er tilpasset målgruppa. Her finner eleven verktøy til å jobbe videre med skriving, lesing og muntlige ferdigheter.

I lærerressursen finner læreren undervisningsopplegg, årsplaner og annet materiell som er knyttet til boka. 

Intertekst essens Vg2 er også tilgjengelig som digital bok og som lydbok. Alle komponentene til Intertekst essens finnes i både bokmåls- og nynorskversjoner.

Forfattere:
ISBN:
9788211035950
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
408
Verk:
Intertekst
Trinn:
VG2
Intertekst essens Vg2