Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Flerspråklig
Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
809,-

Konditorboka
Lærebok for vg2/3 konditorfaget

Konditorboka er ei lærebok for vg2 baker og konditor og vg3 konditorfaget, og den dekker alle kompetansemålene som gjelder det konditorfaglige i de aktuelle programfagene. Boka gir en grundig innføring i teori og praktisk utøvelse av faget som kreves for å kunne jobbe som konditor, og den er skrevet etter ny læreplan i 2021. 

Boka er delt i to deler, en om råstoff og en om produksjon. Forfatterne tar for seg råstoffene som brukes i konditoriet og beskriver hvordan egenskaper i råstoffene kan utnyttes for å oppnå ønsket kvalitet og smak i det ferdige produktet. Målet med boka er å hjelpe elever og lærlinger å bli kunne jobbe selvstendig, ta gode valg og være pådrivere for å videreutvikle bransjen i framtida. 
For vg2 baker og konditor kommer også disse bøkene:
  • Bakerboka 
  • Trygg mat, bransje og arbeidsliv 
Læremiddelet er utvikla i samarbeid med Baker- og Konditorbransjens landsforening.

Forfattere:
ISBN:
9788211044600
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
279
Verk:
Baker og konditor
Trinn:
VG2, VG3
Konditorboka