Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Migranorsk busstester
Språk
Bokmål
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Ikke i ordinært salg
189,-

Migranorsk busstester

Migranorsk busstester er adaptive språktester med et bransjespesifikt språk hentet direkte fra sjåførenes jobbhverdag.

Med Migranorsk busstester kan du teste grupper eller enkeltdeltakere i alle ferdigheter i et bransjespesifikt språk og få ferdighetsprofiler og detaljerte nivårapporter for hver enkelt deltaker.
Testene er utarbeidet gjennom et tett samarbeid mellom representanter for bussbransjen og oppgaveskrivere med lang testerfaring. Oppgavene er laget så autentiske som mulig, og søker å gjenskape situasjoner fra sjåførenes hverdag. 
Migranorsk busstester dekker ferdighetene lytte, lese, skrive og muntlig produksjon. Testressursen består av tre testsett som måler A2- og B1-nivå . I tillegg inneholder den en ekstraressurs med detaljerte illustrasjoner av situasjoner fra jobbhverdagen til sjåførene. Ressursen inneholder også støttemateriell med veiledning til testledere.

Oppgavene består blant annet av samtaler med trafikkleder, samtaler med nødetater, etterlysninger, samtaler med passasjerer, oppslag på arbeidsplassen, beskjeder til sjefen osv.

Migranorsk busstester kan brukes av busselskaper, i norskopplæringen, kombinasjonskurs med norskopplæring og førerkortopplæring, på yrkessjåførlinjer på videregående skole, av lærlinger i praksis og av alle andre som ønsker å teste nivået i et bransjespesifikt språk. 

Forfattere:
ISBN:
9788211044921
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Migranorsk
Migranorsk busstester