Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål Nynorsk
Format

Digital ressurs

12 md. abonnement

Ikke i ordinært salg
189,-

Migranorsk tester
Innplasseringstester i norsk som andrespråk

Migranorsk tester er adaptive språktester i norsk som andrespråk. Testene kan brukes ved kartlegging og innplassering, for underveisvurdering og i forkant av norskprøvene.


Som del av kartlegging brukes Migranorsk tester for å plassere deltakeren på riktig nivå og gruppe i norskopplæringen, og underveis i opplæringsløpet for å måle og tydeliggjøre deltakerens progresjon. Testene kan også brukes i forkant av Norskprøvene eller andre avsluttende prøver, og deltakerne møter mange av de samme oppgavetypene som i Norskprøvene. Testene har flere detaljerte illustrasjoner som er spesielt laget for muntlig og skriftlig produksjon.

Med Migranorsk tester kan du teste hele klassen din eller enkeltdeltakere i alle ferdigheter og få ferdighetsprofiler og detaljerte nivårapporter for hver deltaker. Migranorsk tester gir et godt grunnlag for både tilpasset opplæring i sammensatte klasser og passende plassering av enkeltdeltakere på spor og nivå.


Migranorsk tester er utviklet av erfarne oppgaveskrivere og grundig testet ut i målgruppen.

Migranorsk tester kort fortalt:

  • Test lesing, lytting, grammatikk og skriftlig og muntlig produksjon.
  • Få ferdighetsprofiler og detaljerte nivårapporter for hver deltaker.
  • Finnes på bokmål og nynorsk.

Pris per test: kr 151.20,- (ekskl. mva) Kontakt oss på digitalt@fagbokforlaget.no for tilbud og bestilling.


I tillegg til språktestene finnes egne fagtester i engelsk og matematikk for minoritetsspråklige. Fagtestene kan brukes ved kartlegging og innplassering i videregående skole og grunnskole for voksne. De passer også som underveisvurdering.


Forfattere:
ISBN:
9788211034281
Utgitt:
Utgave:
1
Verk:
Migranorsk
Migranorsk tester