Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Ordriket 6B Elevbok
Språk
Bokmål Nynorsk
Format

Innbundet

Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
På lager - sendes nå
609,-

Ordriket 6B Elevbok
Norsk for barnetrinnet

Ordriket 1 7
Ordriket er et norskverk for barentrinnet. Verket legger opp til et systematisk arbeid med de grunnleggende ferdighetene, samtidig som det fremmer leselyst og leseglede.

Ordriket 6A Elevbok                                                                                                                                                                  I elevbøkene på 6. trinn arbeider elevene med tekster med ulike formål. Hvert kapittel tar for seg en hovedsjanger, som modelleres grundig og arbeides med på ulike måter i Leseriket, Taleriket, Språkriket og Skriveriket.
Leseriket inneholder et utvalg tekster med ulik vanskegrad. I hvert kapittel introduseres en lesestrategi. Oppgavene er delt inn i kategoriene forstå, huske og tenke, alt etter hvilket nivå i leseforståelsen elevene øver. Taleriket gjennomgår og øver muntlige ferdigheter. Språkriket inneholder grammatikk- og rettskrivingsoppgaver. Skriveriket øver skriveferdighetene i den aktuelle sjangeren. Hvert kapittel presenterer en skrivestrategi som letter arbeidet med skrivingen.


Ordriket 6. trinn:
- Elevbok 6A og 6B
- Lærerveiledning 6
- Digitale bøker og nettressurs på ordriket.no

Forfattere:
ISBN:
9788211017475
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
288
Verk:
Ordriket (1. utgave)
Trinn:
6
Ordriket 6B Elevbok