Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
kommer Puls Yrkesliv i ambulansefag
Språk
Bokmål Nynorsk
Bestill vurderingseksemplar
For lærere, fagansvarlige og forelesere
Forventes utgitt 19.12.2023
699,-

Puls Yrkesliv i ambulansefag
vg2-vg3 ambulansefag

Denne læreboka lærer elevene å ivareta egen og andres sikkerhet under ulike ambulanseoppdrag. De får god kjennskap til nasjonale operative prosedyrer, dokumentasjon og kvalitetsutvikling, og de lærer å arbeide i samsvar med retningslinjer og prosedyrer for samvirke, lover og regelverk. Boka gir kompetanse i operativ ledelse på et skadested, og situasjoner med pågående livstruende vold og masseskadesituasjoner blir også omhandlet.

Puls Yrkesliv i ambulansefag er en del av et komplett læreverk som dekker den nye læreplanen for vg2 ambulansefag og vg3 ambulansefaget. Verket består av en tverrfaglig nettressurs og til sammen tre lærebøker som følger programfagene:
  • Ambulansemedisin 1
  • Ambulansemedisin 2
  • Yrkesliv i ambulansefag
  • Kommunikasjon og samhandling
I lærebøkene møter elevene lettleste og oversiktlige verk hvor begrepsinnlæring står sentralt. Bøkene har ordforklaringer i margen, begrepsregister, oppsummeringer og et bredt utvalg av oppgaver som stimulerer til dybdelæring. Illustrerte caser med faste karakterer følger elevene gjennom verket og gjør fagstoffet både aktuelt og praksisnært.
Forfattere:
ISBN:
9788211045195
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
300
Verk:
Puls vg2/3 ambulansefag
Trinn:
VG2, VG3
Puls Yrkesliv i ambulansefag