Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
kommer Snakke, lytte og samtale
Språk
Flerspråklig
Format

Spiral

355,-
Forventes utgitt 10.12.2024

Vi åpner for forhåndskjøp 180 dager før planlagt utgivelsesdato.

Snakke, lytte og samtale
Muntlige ferdigheter på småskoletrinnet

Hvordan aktiviserer vi elevenes muntlige ferdigheter? Hva gjør vi for at elevene får trening i å uttrykke og utvikle seg kreativt, lekent og fagspesifikt med sin muntlighet? Snakke, lytte og samtale er en håndbok for 1. – 4. trinn som gir læreren forslag til verktøy, strategier og helt konkrete undervisningsopplegg som både er lekne, kreative og enkle å ta i bruk med en gang i klasserommet. Her kobles de muntlige ferdighetene til elevenes interesser med ulike oppgaver hvor lesing, skriving, lytting, tegning og fortelling står i fokus. 

Boken er organisert og tydelig strukturert ved at hver leksjon er bygd opp på samme måte, men med nytt og spennende innhold hver gang. Dette gjør opplæringen trygg og forutsigbar for elevene, men også for læreren å planlegge og gjennomføre. Her aktiveres elevenes muntlige ferdigheter fra første stund gjennom motiverende og lekne undervisningsopplegg med arbeid i klassefellesskapet, i par og grupper. 

Med Snakke, lytte og samtale har læreren alt den trenger i samme bok. Alle elevaktiviteter og arbeidsoppgaver følger den enkelte leksjon som fargerike kopiark. Målet er at arbeidet med de ulike oppleggene og strategiene skal sikre elever som er kompetente, selvsikre og robuste i møte med kommende presentasjoner, muntlige aktiviteter og samtaler.

Snakke, lytte og samtale er en del av driv-serien med håndbøker for læreren hvor materialet kan tas rett i bruk i undervisningen.  

Forfattere:
ISBN:
9788245045437
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
136
Verk:
driv
Trinn:
1, 2, 3, 4
Snakke, lytte og samtale