Bøker
Forfattere
Verk
Ingen treff
Språk
Bokmål
Format

Heftet

På lager - sendes nå
235,-

Tegnefortellinger
Fortelle, tegne og lytte

Tegnefortellinger bygger på en gammel tradisjon med røtter tilbake til 1500-tallet. Mens fortelleren forteller muntlig, vokser tegningen og fortellingen fram steg for steg, på papiret eller på tavla. Boka er derfor ikke en bilde- eller høytlesningsbok hvor sidene vises fram underveis. Da forsvinner magien allerede før man har satt i gang, fordi overskriftene, hva som kommer til å skje, og den endelige figuren avsløres. 
Mens du forteller, gjør du som de fleste fortellere alltid har gjort, du legger til og trekker fra, slik at teksten og tegningen passer til din måte å fortelle på. Det er den og formidlingsevnen din som gir liv til tegnefortellingenes magi.

Tegnefortellinger inneholder 33 ulike fortellinger som du kan fortelle om og om igjen, og den passer for barn og elever i alle aldre – i klasserommet, på uteskole eller på biblioteket.

Tegnefortellinger er en del av driv-serien med håndbøker for læreren der materialet kan tas direkte i bruk i undervisningen.

Per Gustavsson er en svensk fortellerpedagog, tidligere barne-bibliotekar og forfatter. Han har gitt ut mange ulike eventyrsamlinger og fortellerbøker og er en aktiv formidler for å fremme fortellingenes magi. Han har også vært initiativtaker til Sagomuseet i Ljungby og fortellerfestivalen på samme sted.

Forfattere:
(Oversetter)
ISBN:
9788245046854
Utgitt:
Utgave:
1
Sider:
124
Verk:
driv
Trinn:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Tegnefortellinger